Хтось вважає міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова одним з кращих дипломатів в світі, а хтось твердо впевнений, що його час вже безповоротно пішло. Так, днями у Лаврова виникли проблеми з візитом до Сербії, а сьогодні стало відомо, що ще одна неприємність трапилася з дипломатом в столиці Вірменії.

Стало відомо, що в четвер, 9 червня, на площі Франції в Єревані, столиці Вірменії, в день візиту глави МЗС РФ Сергія Лаврова пройшов мітинг сил опозиційного руху.

Крім того, в цей же день опозиційні лідери і підтримуючі їх громадяни провели акцію перед будівлею МЗС Вірменії, де повинна була відбутися зустріч глав зовнішньополітичних відомств Ра і РФ Арарата Мірзояна і Сергія Лаврова.

Відповідні фото і відео з'явилися в соцмережах.

Візит почався з повідомлення про закладену в Єреванському міжнародному аеропорту Звартноц бомбу, яку шукали сапери, пожежники і кінологи з собаками, але нічого не знайшли.

На вулиці Єревана вийшли протестувальники з антивоєнними гаслами і прапорами України.

Крім того, на відео, які поширюють в соцмережах, чутно, як учасники мітингу скандують " Путін-х * * ло! Лавров - с*ка!".

На знак солідарності вони скандували улюблену речівку українських уболівальників " Путін-х * * ло!"Також в натовпі було помічено зображення Путіна і Лаврова з неприємними визначеннями.

Відзначимо, що на початку червня Болгарія, Північна Македонія і Чорногорія відмовилися надати свій повітряний простір для літака Лаврова, в результаті чого він був змушений скасувати свій візит до Сербії.

Читайте також:

Лавров заговорив про нові переговори: "відводити війська - це не серйозно..."

Лаврова зганьбили при всіх, поставивши питання: що з вкраденого в Україні вдалося продати? Уважуха журналісту. Відео

Безкоштовні двірники: бійці Кадирова показали, як воюють проти українських кущів і бур'яну. Відео