Інгредієнти: пучок свіжої кропиви (можна навпіл зі щавлем чи шпинатом), 4-5 картоплин, морквина, цибулина, 2 яйця, перець духмяний, лавровий лист, перець чорний мелений, олія, сіль, сметана – за смаком. Приготування: зварити 2 л бульйону (за бажанням – овочевого, м’ясного чи грибного). Цибулю порізати кубиками. Морквину потерти на крупній тертці. Підсмажити їх до золотавого кольору. Картоплю почистити й порізати. Додати картоплю й зварити до готовності й потовкти. Кропиву можна залити окропом або, щоб зберегти вітаміни – промити й порізати в гумових рукавичках. Відварити яйця круто (або збовтати в бульйоні наприкінці приготування). Коли картопля звариться, додати кропиву й проварити 5 хв. Потім додати засмажку, яйця, сіль і прянощі за смаком і варити ще 1-2 хв. Дати настоятися й подавати зі сметаною та свіжою зеленню.

Читайте також:

Бідність і безробіття: у Раді розповіли, що чекає українців найближчим часом.

Говорив дружині, що батальйон на першому місці: в бою не стало українського підполковника.

"Готуємося до всього": Зеленський розповів про вторгнення з боку Білорусі.