Федеральна Служба безпеки за наполяганням Путіна виділила спеціально навченого експерта, який збирає всі екскременти російського президента під час тих чи інших офіційних візитів. Складуються "шедеври" кремлівського карлика в спеціальний контейнер, який відправляється в Росію, якщо поїздка проходила за кордоном.

Про "нюхача президентських какашок" пишуть зарубіжні ЗМІ. Зокрема, як повідомляє УП, це підтверджує спільна публікація журналіста французького журналу Paris Match Режіса Жанте і розслідувача російського "Проекту" Михайла Рубіна.

Журналісти отримали докази роботи "спеціального" співробітника Федеральної служби охорони РФ в 2019 році від непрямих джерел, коли Путін їздив з офіційним візитом до Саудівської Аравії. Крім того, в травні 2017 року цей же співробітник супроводжував главу Росії в туалети під час візиту до Франції.

За даними журналістів, спецспівробітник збирає сечу і фекалії Путіна в спеціальні пакети, які забирають потім у валізі в Росію.

Це роблять для того, щоб ніхто не міг зібрати зразки виділень російського президента і дізнатися стан його здоров'я.

Нагадаємо, за інформацією Telegram-каналу "Генерал СЗР", який нібито веде колишній співробітник Служби військової розвідки Росії (СЗР), на одній з нарад Путіна з генералами йому стало настільки погано, що він мало не впав під стіл, його довелося відкачувати бригаді особистих медиків.

"Ще тиждень тому президент готувався відповісти на питання громадян Росії в кінці червня - початку липня, але лікарі рекомендували йому відмовитися від тривалих публічних виступів найближчим часом. Останнім аргументом на користь відмови від спілкування з народом став інцидент після нещодавньої півторагодинної наради у форматі відеозв'язку з представниками військового блоку, коли вже після наради при спробі встати з-за столу Путін відчув різке нездужання, слабкість і запаморочення. Президенту потрібна була термінова медична допомога.

Формат прямої лінії передбачає знаходження Путіна в "контакті" з громадянами протягом близько 4 годин, але останнім часом президент втомлюється набагато швидше. Можливо, якщо вдасться стабілізувати стан здоров'я Путіна, Пряма лінія відбудеться я серпні. Неміч президента Росії останнім часом вдається приховувати все складніше", - пише"Генерал СЗР".

Читайте також:

Ловіть "Краба": ЗСУ готові вдарити по армії Росії новітнім озброєнням.

Путін в агонії: почав сміятися і порівняв себе з Петром I, заявивши про захоплення всього світу.

Просто ганьба: росіяни вкрали хіт Скрябіна "Мам" і переробили його на російську мову. Відео.