"Кадирівці" в черговий раз продемонстрували свій талант у створенні постановочних роликів нібито з передової.

Відповідне відео опублікував у себе в Telegram-каналі український журналіст Андрій Цаплієнко.

На ньому видно, як, кілька "кадирівців" крокують уздовж кущів і імітують стрілецький бій, мабуть, відчувши загрозу від зростаючих уздовж дороги кущів.

При цьому не чути пострілів у відповідь, Та й "кадирівці" навряд чи їх чекали, оскільки деякі тіктокери навіть не наділи бронежилет і каску.

Для антуражу один з " кадировців "постійно кричав" Ахмат - сила", А снайпер навіть не спромігся кудись цілитися, стріляючи прямо навскидку.

"Бій століття!",- зазначив Цаплієнко в описі до оприлюдненого відео.
Відзначимо, що збоку виглядав бій, як завжди, забавно, оскільки жоден з "кадирівців" під час обстрілу не намагався сховатися, або впасти на землю, як це повинно бути під час реального бою, ну і шалені крики були трохи зайвими.
У мережі українці вже висміяли чергову невмілу постановку "кадирівців" і обдурити чеченцям не вдалося нікого.
"У" кадирівців "троє" 300-х" , у кущів втрат немає", "борщівник би точно переміг", "який го * нокомандуючий, такі і воїни" ," від світлофора вже отримали, тепер на кущі полізли?", "Втрат серед озброєних кущів України немає", "Вступили в бій з кущами... і програли", "це Бойові кущі-мутанти з бандерівських біолабораторій, ви не розумієте. То там Бандера був, або база "Азова", "Індійські фільми відпочивають", - написали українці.
Читайте також: