Раніше Гетьманцев розповідав, що українці – це "гуси", яких треба общипувати так, щоб вони навіть не кричали. Таку заяву він дозволив собі, розповідаючи про мистецтво справляння податків.

Тепер же Гетьманців стверджує, що українців чекає бідність і безробіття під час війни.

Як передає УНІАН, про це скандальний Гетьманцев заявив в ефірі всеукраїнського телемарафону.

"Мої оцінки падіння ВВП - десь 30-35% – збігаються з оцінками наших міжнародних партнерів, зокрема, Міжнародного валютного фонду. Безперечно, це негативно позначиться на кожному українці, вже негативно позначається. Ми бачимо недовиконання дохідної частини державного бюджету, і таке недовиконання буде місяць від місяця більше.

Ми бачимо інфляційні процеси в економіці, і також вони певним чином будуть погіршуватися. Також ми бачимо, що економіка в частині своїй не працює, перш за все в зонах бойових дій, на окупованій території. Це означає зростання безробіття, це означає підвищення рівня бідності в державі", - сказав він.

Такі тенденції Гетьманців вважає об'єктивними через продовження бойових дій.

Раніше ми повідомляли, що українські захисники, які в мирний час були підприємцями, але через вторгнення росіян в Україну взяли зброю і пішли громити окупантів, зажадали від президента Зеленського звільнити Гетманцева.

Причина проста - Гетьманців називає українців "гусями", яких потрібно общипувати так, щоб вони не кричали.

Читайте також:

Буде ще один крейсер "Москва": Україна отримає протикорабельні "ракети диявола".

Російська влада почала масово закуповувати могильні ділянки на кладовищах.

Останні зітхання Кремля? Росія погрожує ввести в Україну своїх "миротворців" з країн ОДКБ.