Рано вранці 5 червня жителі Києва прокинулися від потужних вибухів – війська Путіна знову почали ракетний обстріл української столиці.

За словами радника Офісу президента Михайла Подоляка, ракетні удари по столиці відновлені з однієї причини - Путін хоче вбити якомога більше мирних українців.

"Поки хтось просить "не принижувати", Кремль вдається до нових підступних атак. Сьогоднішні ракетні удари по Києву мають тільки одну мету - вбити якомога більше. Кожен такий акт тероризму повинен отримувати жорстку відповідь від європейських столиць - нові санкції, більше зброї", - написав Подоляк. До слова, під фразою "просить не принижувати" він мав на увазі президента Франції Макрона, який днями попросив, щоб Росію не принижували.

Нагадаємо, 5 червня в результаті ранкових ракетних атак по Києву, на щастя, обійшлося без загиблих і масових руйнувань.

Відомо, що одна людина була госпіталізована.

Вночі і вранці повітряна тривога звучала практично по всій країні. Відомо про влучання ракет в Миколаївській області і на Донбасі.

О 05:30 5 червня російська крилата ракета, схожа на Калібр, критично низько пролетіла над Південноукраїнською АЕС, повідомили в прес-службі Енергоатому.

Читайте також:

Літо подіяло: Лукашенко насмішив заявою про допомогу США.

Багато хто здивується: військовий експерт розповів, скільки Росія зможе обстрілювати Україну.

Перемога України: Путін проговорився про те, як тріщать його "горішки".