Олександр Невзоров, який днями отримав українське громадянство, поділився своїми прогнозами з приводу закінчення війни в Україні.

За його словами, зникнення або смерть Путіна означатиме миттєве завершення бойових дій. Він також зазначив, що дуже сильно сумнівається в найкоротших термінах повної перемоги України над путінськими загарбниками.

"Прогнозувати неможливо. Це вам скаже будь-яка людина, трохи знає математику, так як неможливо вирішити рівняння з п'ятьма невідомими. Будь-яка війна - це можливість виникнення абсолютно несподіваних нових факторів, які можуть втрутитися і змішати картину. На даний момент, безумовно, перемагає Україна. Немає сумніву, що вона і переможе теж в результаті. Мої сумніви стосуються тільки термінів і кривавості і того, якою кількістю життів доведеться за цю військову перемогу заплатити",-заявив Невзоров в інтерв'ю Володимиру Полуєву на Youtube-каналі" Україна 24", передає Сегодня.

"Ніякого сенсу, ніякої причини у цієї війни немає, крім божевілля однієї єдиної людини. Смерть або зникнення цієї людини, безумовно, означало б кінець війні, тому що немає в Росії більше такої волі, такого хворобливого лютого бажання вбивати, знищувати, підпорядковувати і демонструвати велич, як це є у Путіна", – підкреслив він.

За словами Невзорова, вторгнення Путіна в Україну і поразка російської армії дуже сильно вдарило по рейтингах бункерного президента.

"Повірте мені, як би не була одностайна в Росії на папері, в цифрах, по телевізору, підтримка Путіна – вона дійсно є, але вона трошки інша, ніж собі уявляє соціологія. Яка б не була ця підтримка, але це зав'язання у війні, ця затяжка вже відламує такі шматки від його рейтингу та іміджу, що навіть неможливо було собі це раніше уявити", – заявив він.

Читайте також:

Можливий другий Чорнобиль: що буде, якщо окупанти відключать Запорізьку АЕС.

Росія переходить до потужних ударів тактичної авіації. Британія попередила Україну.

Буде боляче: Україна готує потужний удар по Патріарху Кирилу.