Ці команди вже перетиналися раніше, але хто з них фаворит так і не змогли до кінця з'ясувати. Так, у відборі ЧС-2002 вони двічі зіграли внічию з однаковим рахунком (1:1), а ось в товариському матчі в 2016 році сильнішими виявилися українці (1:0). Сьогодні ж на боці британської збірної буде РІДНЕ поле, а "жовто-сині" після успіху в півфіналі над шотландцями явно на підйомі. Тому пропустити цей поєдинок небажано.

У неділю, 5 червня, збірна України зустрінеться з національною командою Уельсу у фінальному матчі плей-офф відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року (ЧС-2022). Зустріч пройде в Кардіффі на стадіоні "Міленіум".

Початок поєдинку-о 19: 00 за київським часом.

У прямому ефірі поєдинок покажуть "Футбол 1" і "Індиго TV", який є тимчасовим транслятором контенту телеканалу "Україна".

Також гру можна буде подивитися на медіа-платформі Megogo.

Відзначимо, що експерти невелику перевагу віддають збірній Уельсу. Букмекерські контори дають на успіх валійців коефіцієнт 2,84, а на перемогу підопічних Олександра Петракова коефіцієнт 2,98. На нічию приймають ставки з коефіцієнтом 3,18.

Для команд це буде четвертий очний поєдинок. Перевага в протистоянні на боці "синьо-жовтих" - вони здобули одну перемогу, тоді як ще дві зустрічі завершилися внічию.

Переможець матчу між збірними Уельсу та України отримає право зіграти у фінальній стадії чемпіонату світу-2022, яку наприкінці поточного року прийме Катар.

Читайте також:

Позиції ЗСУ хтось здав: у МВС розповіли, як починався перший день вторгнення в Україну.

Путін розлютився: у Чорному морі вперше скупчилися майже всі десантні кораблі Росії.

Невзоров разом з дружиною отримав громадянство України: "Росія - це злочинець. Біса вдячний українцям...".