По всій видимості, Путін готується до дуже тривалої війни на території України, не збираючись кидати в бої все нових і нових людей.

Як повідомляє Обозреватель, про це на брифінгу заявила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр, підбиваючи підсумки 99 днів війни в Україні.

"За ці 99 днів, вже майже 100, вже можна зробити певні висновки. Очевидно, завтра їх будуть робити все, тому що це впевнений для нас, хоч і календарний, але рубіж. І можна сказати однозначно, що ключова мета, яку перед собою поставила Російська Федерація - це руйнування української державності", - заявила Маляр.

Вона зазначила, що зараз Росія змушена використовувати стару техніку і посилювати своє виробництво.

"Ми спостерігаємо, що вони переходять на посилений режим виробництва як стрілецької техніки, так і ракет. І виробництво їх працює зараз в посиленому режимі. Ми спостерігаємо за останні два тижні велику концентрацію ракетних ударів по сходу і півдня, але тим не менше російські ракети досягають всіх куточків України", – сказала Ганна Маляр.

Раніше військовослужбовець ЗСУ і блогер Юрій Касьянов заявив, що Росія не витримає війну на роки, а ось Україна здатна її витримати, якщо її і далі буде підтримувати антипутінська коаліція держав.

Він також зазначив, що економіка РФ не зможе виживати під санкціями. Вона сильно інтегрована в світову економіку і залежить від інших держав, тому таке існування у вакуумі для неї не під силу.

Тому війна Росії проти України навряд чи затягнеться на такий довгий термін, вважає Касьянов.

Читайте також:

Ангел врятував: в українку влучила блискавка, але вона вижила і навіть сама викликала швидку.

Такого ще не було: у Маріуполі на берег викидає дельфінів. Почався мор риби.

Щоб купити паливо без черги, потрібно заплатити 300 гривень. Нова послуга.