Україна отримає будь-яку зброю від західних партнерів, яка допоможе перемогти російських загарбників.

Як повідомляє Главред, про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

За його словами, ЗСУ отримують всі необхідні озброєння не так швидко, як хотілося б Україні. Тим не менш, процес налагоджений і наші захисники отримають всю зброю в необхідних обсягах.

"Може, не так швидко, як хотілося б, а це погано, тому що потрібно якомога швидше, але ми отримаємо, тому що є консенсус антиросійський і проукраїнський в політично-військових елітах заходу", – запевнив представник ОП.

Він також звернув увагу на те, що російські спецслужби не залишають спроб дискредитувати НАТО як постачальника зброї Україні. При цьому РФ прагне створити інформаційний хаос і частково вплинути на західні країни, щоб у них було менше бажання допомагати Києву.

Подоляк додав, що питання надання зброї має бути закрите в інформаційному просторі, поки цю зброю не відправлять на передову.

Нагадаємо, президент США Джо Байден повідомив у вівторок, що Сполучені Штати нададуть Україні більш досконалі ракетні системи і боєприпаси, щоб українські військовослужбовці могли більш точно вражати ключові цілі на полі бою.

В авторській колонці, опублікованій у вівторок на сайті газети New YorkTimes, Байден сказав: "Ми швидко перейшли до відправки Україні значної кількості зброї і боєприпасів, щоб вона могла битися на полі бою і зайняти максимально сильну позицію за столом переговорів".

Читайте також:

У Путіна готові до зустрічі з Зеленським. Сказали, що будуть "фіналізувати".

Йому стає гірше: Путіна знову готують до операції. Робитимуть у Росії.

Почалося залякування: росіяни проводять показові навчання з ядерними ракетними комплексами.