Вже ні для кого не секрет, що насильницька депортація, псевдосуди, викрадення людей - це не тільки стандартна практика окупаційних російських військ на Україні, але, як виявилося, і культивований на державному рівні стиль роботи росіян.

Так, в ефірі телеканалу "Росія 1" депутат Держдуми від "Єдиної Росії", голова Комітету з контролю Олег Морозов поділився настільки "фантастичною ідеєю", що його пропозиція привела в розгублений стан навіть ведучу програми "60 хвилин", кремлівську пропагандистку Ольгу Скабєєву. Про це пишуть РосЗМІ.

Як виявилося, в Державній Думі Росії відкрито пропагують незаконне викрадення людей.

Морозов вважає, що спецслужби Росії повинні влаштувати викрадення когось із міністрів оборони країн НАТО, які вирішать поїхати в Україну з візитом. За словами парламентарія, в Кремлі міністра можна буде допитати і дізнатися, які "накази" Захід віддавав Києву, хто і за що несе відповідальність.

"На якомусь етапі в дуже недалекому майбутньому поїде якийсь військовий міністр натовської країни поспілкуватися із Зеленським поїздом до Києва - і не доїде. А прокинеться десь в Москві " - заявив Морозов.

Коли у Морозова уточнили, чи має він на увазі насильницьке викрадення західних політиків силами російських спецслужб, той відповів, що саме про це він і говорив.

"Це не така вже міфічна картина. У світі зараз нові правила", - вважає депутат.

Далі російський депутат почав транслювати в прямому ефірі пропагандистську маячню-мовляв, саме таким способом Росія може спробувати судити західних чиновників у Москві у відповідь за те, що країни Заходу постачають зброю Україні.

Читайте також: