Російські окупанти продовжують вбивати відомих спортсменів, які стали на захист Батьківщини.

30 травня стало відомо, що не стало майстра спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу-Карнаухова Сергія. Уродженець Кривого Рогу загинув під час виконання своїх військових обов'язків у боях з російськими загарбниками в Харківській області.

Про трагедію повідомила Дніпропетровська обласна ОСЕРЕДОК ФЕДЕРАЦІЇ пауерліфтингу України в Facebook.

"Наша спортивна сім'я від щирого серця висловлює співчуття синові і дружині Сергія, а також рідним, близьким і його друзям. Сергій назавжди залишиться в нашій пам'яті. Герої не вмирають... Для тих, хто хоче віддати повагу і провести Сергія в останню путь – час і місце поховання буде повідомлено додатково", — сказано в повідомленні.

Відомо, що чоловік досяг великих висот у пауерліфтингу. Сергій Карнаухов був неодноразовим чемпіоном всеукраїнських змагань наприкінці 1990-х та початку 2000-х років, рекордсменом України та чемпіоном світу серед юніорів 1999 року.

Він народився в Кривому Розі, проте деякий час жив у Бердянську Запорізької області.

Чемпіон України та світу з пауерліфтингу до початку повномасштабного вторгнення армії РФ протягом шести років воював на Донбасі в зоні АТО. Спортсмен був артилеристом у складі 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Поховають Сергія Карнаухова 3 червня на Краснопільському кладовищі на Алеї Слави в Дніпрі.

Читайте також:

Зможемо формувати цілі частини: Жданов розповів, що почнеться, коли прийде ленд-ліз.

Кремль горітиме: американська професор знайшла в кліпі Stefania прихований знак.

Похлеще Петросяна: Лавров знову здивував дикою заявою.