Адміністрація президента США Джо Байдена збирається поставити Україні такі реактивні системи залпового вогню (РСЗВ), які зможуть бити по більш далеким цілям, ніж зараз, і, можливо, навіть наносити удари по російській території. Не дивно, що російське командування вирішило перестрахуватися через це.

Так, ні для кого не секрет, що з початку вторгнення в Україну російські війська втратили вже, як мінімум, шість високопоставлених військових в чині генерала. При цьому офіцерів рахунок пішов на тисячі.

Командування 27 окремої мотострілецької бригади зі складу 1-ї танкової армії Західного військового округу країни-терориста РФ, що бере участь у повномасштабній війні проти України, вирішило теж перестрахуватися.

Тепер командний пункт цієї бригади розмістили далі від українсько - російського кордону, щоб уберегтися від нового озброєння для ЗСУ-HIMARS і MLRS.

Про це повідомляти у Defense Express з посиланням на власні джерела.

Донедавна російські окупанти з 27 ОМСБр розміщували свій командний пункт за 3 км від держкордону з Україною в селі Устинка Бєлгородської області, а зараз переносять його на 22 км від українсько-російського кордону до Шагаровки.

Більш імовірно, що це сплановані дії російського військового командування для того, щоб убезпечити свої пункти від артилерії ЗСУ, тому і переміщують КП на 18 км вглиб території РФ. Таким чином, вони готуються до отримання українськими військовими сучасних далекобійних реактивних систем залпового вогню MLRS і HIMARS.

Читайте також:

ЗСУ" підсмажили "хвалений КамАЗ"Тайфун". Він був забитий ворожими солдатами.

Київська область під постійною загрозою вторгнення, - ОВА.

"Чорне молодик" 30 травня: як воно відіб'ється на знаках Зодіаку.