Російське міністерство оборони залишилось без найважливішого співробітника, який працював у прес-службі і займався підготовкою пропагандистських матеріалів. Про російську пропаганду всі ми знаємо не з чуток.

Як повідомляє Українська правда з посиланням на розслідування "Медіазони", журналісти-розслідувачі підтвердили загибель полковника за допомогою реєстру спадкових справ, додатка Getcontact і витоків з російських баз даних.

Згідно з реєстром спадкових справ, 41-річний Іванов загинув ще 25 березня, його смерть офіційно підтвердили.

Нотаріус, який оформляв спадкову справу, вказав адресу проживання загиблого - Москва, вул.Знам'янка, 19. Це головна будівля Міністерства оборони, вона ж - військова частина 66524, повідомляє "Медіазона".

Міністерство оборони публічно не підтверджувало загибель співробітника прес-служби. Однак у смерті полковника повідомили державні пропагандисти, промовчавши про місце служби загиблого.

За даними програми Getcontact, телефон полковника в записниках користувачів був записаний як "Володимир Пресслужба Міноборони, Володя УПСІ Іванов, ДИМК-Іванов Володимир Васильович, Іванов Володимир прес Служба ЗС РФ п / п-к, В. В. (ДИМК МО РФ) Іванов".

Згідно з витоками з російських баз даних, Іванов народився в Ростові-на-Дону і до переведення в Москву служив у штабі Південного військового округу.

Читайте також:

ЗСУ "підсмажили" хвалений КамАЗ"Тайфун". Він був забитий ворожими солдатами.

Київська область під постійною загрозою вторгнення, - ОВА.

"Чорне молодик" 30 травня: як воно відіб'ється на знаках Зодіаку.