Путінські окупаційні війська не відмовилися від планів по прориву в Київську область, тому ситуація може змінитися в будь-який момент.

За словами глави Київської ОВА Олексія Кулеби, біля кордону з Білоруссю в Київській області поки що все спокійно, передає РБК-Україна.

Він зазначив, що в останні дні дуже багато інформації було різного плану з приводу того, що можливе знову вторгнення російських військ з боку білоруського кордону.

"На сьогоднішній день все в області спокійно. Та інформація, яку ви бачите в соцмережах, не відповідає дійсності щодо того, що тут ведуться якісь активні дії. Все в Київській області нормально, ситуація повністю під контролем сил безпеки", - заявив він.

Разом з тим, Кулеба нагадав ,що "на жаль, тепер Київська область знаходиться постійно під загрозою вторгнення і під загрозою ракетних ударів".

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що російські окупанти не зможуть захопити Київ, а сама ймовірність другої спроби наступу на столицю низька.

"Ймовірність нової атаки на Київ практично дорівнює нулю. У Росії просто немає сил і засобів для другої спроби. Та й кордон зараз добре укріплений, прорвати його буде вкрай складно", – заявив Жданов.

Читайте також:

"Чорне молодик" 30 травня: як воно відіб'ється на знаках Зодіаку.

Російські війська з нетерпінням чекають кінця травня. В СБУ назвали причину.

Крим переповнений пораненими, лікарні перестали приймати цивільних.