У Росії великий скандал - у дочірньої компанії "Тактичне ракетне озброєння" зі складу в підмосковному Королево вкрали сім тонн титану. Ця сировина необхідна країні-агресору для виробництва в тому числі ракет "повітря-земля" і "возду-повітря".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що сім тонн титану, які оцінюються в 18 мільйонів рублів (270 тисяч доларів США), вивезли з підприємства в невідомому напрямку. Це зробили за пред'явленням підроблених документів.

Зараз розпочато розслідування, в рамках якого правоохоронні органи Росії намагаються встановити, чому охорона не побачила в представлених документах на вивезення елементи підробки.

Відзначається, що вкрадений титан є чи не найважливішим металом в авіабудуванні, космосі і при виробництві будь-яких апаратів, що відриваються від землі.

"Виходить, на склад фактично підведення Міноборони, що виробляє зовсім не іграшкових солдатиків, може зайти хто завгодно і витягнути що завгодно? А ми ще дивуємося, чому у відомства Сергія Шойгу матеріальна база застаріла. Нову, схоже, розтягують раніше, ніж встигають зібрати. З такою-то охороною",-коментують російські журналісти-пропагандисти.

Читайте також:

Постраждають в першу чергу: астролог назвав українські міста, в яких буде небезпечно.

Путін відправляє в Україну "батальйон смертників". Інших варіантів немає.

Дуель у небі: український пілот на МіГ-29 збив росіянина на Су-35.