Весь світ бачить, що навіть попри численні невдачі російської армії та крах всіх планів Путіна в Україні, влада Росії не налаштована на конструктивний діалог з Україною. І правда, жодних реальних пропозицій миру з боку Кремля не звучить, якщо не брати до уваги їх ультиматум, що Україна має прийняти за факт, що частину її території контролюватиме Росія. При цьому президент України Володимир Зеленський та його команда неодноразово чітко давали зрозуміти, що відмова від територіальної цілісності України навіть не розглядається. Один з учасників російської делегації на переговорах з Україною детально пояснив свою позицію та хід переговорів.

Так, голова комітету Держдуми з міжнародних справ та учасник російської делегації на переговорах з Україною Леонід Слуцький заявив, що переговори з Києвом перебувають "на низькому профілі", але не припинені. Про це написав Корреспондент.

"З переговорами є певні питання, вони певний час перебувають, скажімо так, на низькому профілі... Цей формат, можливо, не завершено. Але я говорю максимально акуратно", – відзначив російський депутат.
За словами Слуцького, спочатку пропозиції РФ мали підтримку з боку української сторони, але потім Київ "відкочував назад".
Слуцький також заявив, що "денацифікацію" в Україні не можна повернути назад, а "воєнні злочинці", як він називає захисників України, мають отримати вироки, щоб неонацизм не підняв голову.

До слова, Леонід Слуцький був обраний 27 травня новим головою Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) замість покійного Володимира Жириновського.

Зазначимо, що за словами прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, переговори є замороженими нібито за рішенням української сторони, при цьому "керівництво України постійно робить заяви, які суперечать одна одній, що не дозволяє повною мірою зрозуміти, чого хоче українська сторона і чи готова вона виявити тверезий підхід і усвідомити реальний стан справ".

Читайте також:

"Крапку поставлять у жовтні": астролог розповів, коли закінчиться війна в Україні.

По лінії тата: дочка Путіна терміново поїхала до Німеччини на процедури. Що з нею сталося.

Ліквідація Путіна: пройшла перша секретна зустріч олігархів і політиків.