Білоруському диктатору надаватимуть термінову медичну допомогу, коли він дізнається, що його 20 мільйонів доларів раптово підуть в український бюджет.

Вся справа в тому, що Лукашенко, який нишком допомагає Путіну знищувати Україну, з якоїсь дивної випадковості забув в Миколаївській області майже 200 вантажних вагонів з добривами. Потяг з вантажем оцінюється в ці самі 20 мільйонів доларів.

Про це повідомили у Державному бюро розслідувань (ДБР). За їхніми даними, частину добрив намагалися незаконно відправити за кордон. Все майно вже заарештовано.

"У Миколаївській області працівники ДБР на території морського порту виявили 188 вагонів з мінеральними добривами.

77 тисяч тонн товару належали білоруській холдинговій компанії. Вартість майна разом з білоруськими вагонами становила близько 20 млн.доларів США (понад 700 млн. гривень).

65 тисяч тонн добрив вже встигли перевантажити на українські судна, які повинні були переправити товар за кордон", – повідомляють у ДБР.

Йдеться про підприємство "Білоруськалій". Воно ще з 2021 року перебуває під санкціями США, його називають одним з "гаманців режиму Лукашенка", зазначає Обозреватель.

Читайте також:

Лукашенко ошаліє: ЗСУ ліквідували білоруського полковника разом з літаком.

Колекціонуємо вуха: російський солдат розповів дружині, чим займається в Україні.

Прям як у Путіна: Павло Зібров після скандального корпоративу зізнався, що у нього є двійник.