Не так давно ми показували, як ЗСУ знищили російський танковий екіпаж, який грівся на сонечку, розпиваючи спирт прямо на броні. Барани навіть не подбали про свою безпеку.

Черговий російський баран грабував квартири мирних українців в Ірпені, що під Києвом. Путінський військовослужбовець вирішив відзначитися оригінальністю, підкладаючи фото своєї мерзенної морди під килим пограбованих квартир.

Сподіваємося, що цей безмозкий російський солдат, якщо він ще живий, істотно допоміг тим, хто його вже дуже сильно шукає, щоб передати українському правосуддю.

Про історію з фотографією путінського загарбника розповіла мешканка Ірпеня журналістам Української правди. Жінка навіть поділилася фотографією російського військового шизофреніка, яку він залишив у квартирі.

"Фото знайшла 14 травня під килимом. Перед цим бачила, що мій фотоапарат Polaroid пошкоджений і я навіть його не включала. Думала, що могли що-небудь в нього покласти. А коли побачила фото, то зрозуміла, що солдат подумав, що він не працює, бо фото спочатку чорне. Йому потрібен час проявитися", - розповіла жінка.

Читайте також:

Путінські бійці "накачалися" бухлом і втопили свою бойову машину. Фото.

Крах Російської армії: військові змінюють паливо на випивку. Ось це по-російськи.

Прям як у Путіна: Павло Зібров після скандального корпоративу зізнався, що у нього є двійник.