Людина, яку раніше називали "заспокійливим" для українців, вже не витримала і розповіла, що насправді нас чекає найближчим часом.

Радник глави офісу президента Олексій Арестович зробив в ефірі кілька заяв у незвичному для нього песимістичному стилі.

За його словами, Україну чекає паніка, можливі звинувачення один одного, депресія. І все це, за словами Арестовича, пов'язано з тим, що Захід зволікає з постачанням необхідних озброєнь.

"Кремль зараз по максимуму вкладеться в розгойдування ситуації всередині самої України. Додамо, що крім неврозу, проблем на фронті, очікування удару в спину від західних союзників і економічної тяжкості – тому що країна зараз половини економіки позбулася, проблем з бюджетом, з виплатами, всім іншим-то нас чекає дуже важкий місяць", - прогнозує Арестович, якого цитує ТСН.

Він також зазначив, що серед українців можуть бути депресивні настрої, які доходять до паніки.

"Чого? Депресії, що буде доходити місцями до паніки, взаємних важких звинувачень, традиційного українського срача, який деякі сили спробують перевести в політичний капітал. Жорстоко критикуючи Офіс (президента-ред.), вбиваючи клин між різними верствами, групами суспільства, між армією і політичною владою. Все, що вони робили до цього, це буде розгойдуватися все більш ретельно і ретельно, доводячи це до істерики і т.д.", — додав радник глави президентського офісу.

Він також піддав критиці західних союзників, у тому числі США, за затримки в поставках озброєння.

"Цей місяць буде вкрай важким. Цей місяць міг би не бути таким або не тривати, якби наші улюблені західні союзники швидше дали озброєння. Але у мене питання. Шановні американці, я знаю, що Ви мене дивитеся, де реактивні системи залпового вогню типу MLRS? Чому наша піхота кров'ю повинна зупиняти все це і ловити снаряди, якщо вони у вас є в кількості від двох тисяч штук? Розмов дуже багато, але MLRS я поки не бачу і близько", — розповів Арестович.

Читайте також:

"Чекаємо від Києва прийняття вимог": Кремль зробив гучну заяву.

У МВС попередили: Росія може знову атакувати Київ і Чернігів.

Готуємося до історичного голоду: пшениці залишилося всього на кілька тижнів. Такого ще не було.