Весна-слово з усього п'яти букв, але в ньому, погодьтеся, дуже багато віри. Ще б пак, ці три місяці створені для натхнення, закоханості і відмінного настрою. Ось тільки зараз всім українцям не до цього, всі в очікуванні перемоги над російськими окупантами. А погоду нині українці приймають будь-яку, аби нашим воїнам було комфортно. І 25-го травня турбується з цього приводу не доведеться.

Так, стало відомо, що в середу, 25 травня, в Україні очікується тепла погода-температура повітря підніметься до +20+25 градусів, на заході очікується до +24 + 28 градусів, трохи свіже буде на Волині та Рівненщині-до +21 + 24 градусів і в східних областях— +18+23 градусів.

При цьому на заході України очікуються грозові дощі, а також можливе шквалисте посилення вітру.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, при цьому уточнюючи, що дощі і грози все ж скоро повернуться на всю територію України.

"25 травня з Польщі підійде атмосферний фронт, який принесе в наші західні області короткочасні дощі з грозами. При грозах можливе шквалисте посилення вітру — будьте обережні", - попереджає вона.

Що ж стосується столиці України, то в Києві середа обіцяє бути найкомфортнішим синоптичним днем тижня. Так, дощів і сильного вітру в місті не очікується, вдень стовпчики термометрів показуватимуть до +23 градусів. Проте вже в четвер-п'ятницю столицю накриють дощі і очікується сильний вітер. Крім того, в найближчі вихідні в Києві відчутно похолодає.

Читайте також: