Після вторгнення в Україну, Путін зумів обрушити не тільки економіку мирної країни, на яку він напав у припадку старечого маразму. Путін - перший в історії, хто практично повністю знищив Росію, зробивши її країною-ізгоєм. При цьому, всього за кілька місяців він примудрився знищити практично третину своєї армії.

За словами колишнього глави британської розвідки, МІ-6 Річарда Дірлава, російські еліти більше не мають наміру терпіти такі одноосібні витівки російського президента-маразматика. Йому вже шукають заміну. А як позбутися самого Путіна – в Росії вже знайшли рішення.

"Я думаю, що до 2023 року він піде, але, ймовірно, в санаторій, з якого він не вийде як лідер Росії. Я не кажу, що він не вийде з санаторію, але він більше не буде лідером Росії. Це спосіб зрушити справу без перевороту", - говорить колишній керівник Мі-6, якого цитує ТСН, посилаючись на Daily Mail.

Дирлав також вважає, що замінить главу Кремля, швидше за все, Микола Патрушев, Секретар Ради національної безпеки РФ і один з улюблених "силовиків" Путіна.

У той же час, колишній глава британської розвідки припускає, що "протягом наступного року, 18 місяців, можливо, щось розпадеться". Під цими словами він припускає, що в Росії може прийти кінець режиму Путіна, але це не означає, що він зникне. І причина цього - широкомасштабна війна в Україні, яку РФ почала три місяці тому-24 лютого.

"Безсумнівно, що ця українська операція - катастрофа. Економіка в безладді, санкції дійсно почнуть шкодити в найближчі три-шість місяців, буде дуже висока інфляція, і більше того, у військовому плані це повне фіаско", — зазначає Дірлав.

Читайте також:

У Путіна розповіли, що буде з Україною, якщо вона поверне Крим. Маразм міцнішав.

Це вперше: ЗСУ дроном-камікадзе "гримнули" танки росіян. Танкісти розпивали спирт.

ЗСУ повертають Крим: у розвідці назвали термін. Нехай Бог береже Захисників України.