При спробах окупуваnb мирну Україну, яка ні на кого ніколи не нападала, гинуть не тільки російські генерали, а й їхні близькі.

Не так давно, під час так званої "спецоперації" Путіна зі знищення мирного населення України, пропав безвісти племінник відомого російського генерала, аж цілого героя Росії, замкомандующего військами Південно-Східного округу генерал-лейтенанта Рустама Мурадова.

Зниклому племіннику генерала було 27 років, його звали Салман Сулейманов. Він із задоволенням відправився в Україну, щоб показати відданість Путіну. До цього, його дядько (який генерал), теж побував в Україні і відлежувався в госпіталі після отриманого поранення.

Генерал і його загиблий племінник. Фото: Baza

І ось тут до високопоставленого дядечка донесли погану звістку: племяшки вже немає, а тіло його не можуть знайти. Схоже, лежить на полях або в лісах незалежної України. Дядько-генерал зірвався з лікарняного ліжка і вимагав знайти хоч якісь останки свого племінника. Доля йому в цьому допомогла.

Як повідомляє Telegram-канал" База", в результаті останки Салмана привезли на батьківщину в Дагестан, в Дербентський район. Генерал відпросився з госпіталю на похорон.

Рустам Мурадов до лютого 2022 р.командував миротворчим контингентом Росії в Нагірному Карабасі. Він пройшов обидві чеченські кампанії і був військовим радником в Сирії.

Читайте також:

Найпотужніша підтримка: Чехія, Італія і Греція передають ЗСУ вертольоти, танки і ракети.

Великі міста Росії охороняти нікому: Кремль кинув всі сили в Україну.

Дві дуже небезпечні дати: астролог попередила українців. Буде загострення.