У Москві російські комуністи влаштували святковий концерт на честь століття радянської піонерії. На ньому виступив лідер Компартії Геннадій Зюганов, а також ряд знаменитостей часів СРСР.

Організатори заходу стверджують, що в залі "був аншлаг". У той же час користувачі мережі висміяли концерт комуністів, зазначивши, що РФ повертається в минуле.

Так, під час концерту в зал внесли прапори "Всесоюзної піонерської організації" імені вождя "червоного терору" Володимира Леніна і "Всесоюзного Ленінського Комуністичного союзу молоді".

Ведучою концерту була" диктор центрального телебачення СРСР " Ангеліна Вовк. На ньому виступили ряд знаменитостей радянських часів, зокрема композитор Анна Пахмутова і співак-путініст Лев Лещенко.

У російській Компартії стверджують, що концерт зібрав аншлаг, а серед глядачів "було багато дітей", з якими "почесні гості ділилися спогадами про Піонерське дитинство".

У соцмережах висміяли сам факт існування таких заходів у сучасній Росії. Користувачі назвали РФ " країною абсурду "і відзначили, що незабаром росіяни доберуться і до"комсомолу".

"Найбільший їх винахід - це машина часу. Вони так років на 40 тому відкочуються", "Північна Корея", "припливли...", "Маразм, деменція, спогади минулого, відхід у минуле цілком, смерть...", "Назад в комуну", "ось той випадок, плакати або сміятися", – пишуть, зокрема, вони.

Читайте також:

"Від виразки шлунка відпала нога": Кремль придумав, як не платити пораненим військовим.

Ховали в корівнику: ЗСУ захопили трофейний танк путінської армії. Відео.

Вважався найкращим снайпером: ЗСУ відправили на спокій російського стрілка.