Вже в травні цього року настане вирішальний момент в війні на території України. Але, до оголошення повної перемоги доведеться почекати до серпня.

Як повідомляє Обозреватель, таким прогнозом поділилася астролог Наталія Борисенко.

Що стосується переломного моменту в травні: астролог стверджує, що саме завдяки поставкам зарубіжної військової допомоги Україна зможе звільнити від російських загарбників цілий ряд населених пунктів.

Борисенко зазначає, що вже в травні хлине потік українців з-за кордону - завдяки успішним контратакам ЗСУ люди почнуть повертатися додому.

Астролог також зазначає, що з травня і по серпень бойові дії ще повністю не закінчаться. А ось ближче до Дня Незалежності українська влада зможе оголосити про повну перемогу над путінськими військами.

"Очевидно, на День Незалежності буде оголошена перемога над Росією. І світ буде з цього моменту", - підсумувала Борисенко.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон у своєму виступі перед Верховною Радою висловив упевненість у перемозі України над Росією і оголосив про новий пакет військової підтримки.

За його словами, в пакет також увійдуть радари, "щоб визначати, де знаходиться націлена на ваші міста артилерія, і дрони, щоб посилити вашу піхоту і Ваші наступальні сили".

Джонсон сказав, що він прагне зміцнити Україну в такій мірі, щоб ніхто ніколи не наважився зазіхати на неї.

Читайте також:

Дуже небезпечні дати: українців попередили щодо 8 і 9 травня.

Повернувся без ноги: російського солдата нагородили гречкою і пляшкою олії. Фото.

Росія в паніці: патріарх Кирило закликав усіх терміново молитися. Велика небезпека.