Промивання мізків звичайним росіянам, які не вміють думати, йде повним ходом. Кремлівське пропагандистське видання РИА "Новости" опублікувало матеріал, в якому говориться, що Збройні Сили України застосовують чорну магію.

При цьому, як повідомляє УП, автори матеріалу навіть взяли коментар у культуролога Катерини Дайс.

Відзначається, що українські захисники нібито використовують всякого роду ритуали, зв'язуються з потойбічними силами і використовують якісь окультні символи. Один з таких символів росіяни мовляв виявили в штабі українських мінометників на околиці села Трьохізбенка.

"Це магічний сигіл (символ), що складається з багатьох пересічних ліній. Що він означає, Важко сказати напевно, в ньому можна побачити і перевернутий знак анархії, і частина знака "СС", руну Зіг, вона чітко видно в крайньому лівому секторі кола, і написану по-німецьки букву івриту "зайн", що означає меч або зброю.

У біблійному івриті Зайн означає "меч", а дієслово" лезаен " – "озброювати". Можливо, автори заклинання проводили ритуали по зміцненню зброї або "просили" послати їм більше зброї", - говорить культуролог Дайс.

Катерина Дайс (1978 р.н.) – російська культуролог та філософ, яка займається проблемами впливу містеріальної традиції на сучасну літературу та мистецтво, а також філософією простору чи геопоетикою. Кандидат із культурології. Автор 3 книг віршів та 3 монографій із культурології.

Читайте також:

Ось і почалося: Естонія переглянула свої кордони з Росією.

"Привози ще": волонтер розповів, як буряти харчувалися собачим кормом.

Відправляє в пекло: Німеччина дасть ЗСУ найпотужнішу в світі гаубицю. Відео.