Ось уже більше двох місяців російські танки, ракети, "Гради", "смерчі" і "урагани" поливають українські міста смертоносним вогнем, руйнуючи дитячі садки, школи, університети, лікарні, театри... окупанти полюють не за військовими, а вбивають в основному невинних дітей, жінок і літніх людей. Путінська армія сіє смерть, на Україні зараз лютує насильство, ллються сльози і кров. Тому радісно спостерігати, як втрати терплять росіяни.

Стало відомо, що українські військові з 30-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України знищили батарею російських РСЗВ "Ураган", іншу військову техніку і запаси боєприпасів.

Відео процесу "демілітаризації" загарбників показавши на сторінці 30 ОМБр в Facebook.

На відео видно розміщення всієї ворожої техніки, яку російська армія вже через хвилину втратить, а також її знищення.

Зазначимо, що процес, який українські захисники назвали "спаленням русні", цього разу виглядав особливо святково, адже супроводжувався неабиякими" феєрверками " від вибухів боєкомплекту.

Зрештою від ворожої техніки залишилася лише купа металобрухту.

Бійці пишуть:

"Воїни 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького після потужного вогневого ураження знищили кілька одиниць техніки окупантів. Серед знищеної техніки, зокрема, була батарея ураганів БМ-27, 5 одиниць ТЗМ і 2 одиниці військової автомобільної техніки, а також чимало боєприпасів».

Читайте також:

Їхнє життя закінчилося: Путіна і Лаврова позбавили найціннішого.

Буряти проти кадирівців: війська Путіна не поділили українців.