За 62 дні повномасштабної війни Україна і весь світ побачив безліч доказів, що російська армія - це зовсім не "міць", так як це звичайні жалюгідні і підлі ґвалтівники і мародери. Тепер же мародерство у них ще й дозволили на офіційному рівні - тепер саме так" заманює " російське військове керівництво солдатів на війну проти України.

Якщо вірити даним Міноборони, то в Україні на війні загинули понад 22 тисячі російських військових. Ці втрати живої сили російське військове керівництво намагається заповнити за рахунок бажаючих нажитися на війні.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

Стало відомо, що крім обіцянки "захмарних" зарплат, виконання яких в умовах російської реальності виглядає досить сумнівним, ЗС РФ намагаються залучити до своїх лав можливістю зайнятися в Україні фактично узаконеним мародерством.

І правда, якщо раніше в Кримінальному кодексі РФ діяла стаття 266, яка передбачала позбавлення волі строком від 3 до 10 років за крадіжку на полях битви, то зараз "даний склад злочину декриміналізований".

"Варто відзначити, що більшість росіян, незважаючи на ймовірність загибелі в Україні, спонукають до військової служби їхні батьки і родичі. Ось така загадковість російської душі... можливість заробити на смерті рідних", - зазначили в ГУР.