Недарма кажуть, що ворог немає нічого святого, а великі скупчення мирного населення використовуються ними як цілі для вбивств. В переддень Великодня о 13:20 23 квітня в Одесі та області оголосили повітряну тривогу, а вже через десять хвилин городяни почули вибухи. Таким чином, в результаті авіанальоту зі сторони Каспійського моря було пошкоджено два житлових будинки, один з них - 16-поверховий.

Одразу в суботу повідомлялось, що в одній родині загинуло одразу три покоління - маленька трьохмісячна дитина, а також її мати та бабуся.

Сьогодні ж стало відомо про молоде подружжя, яке також загинуло під час попадання ракети в багатоповерхівку 23 квітня. Людмила та Богдан Чернецькі нещодавно побралися. Людмила Чернецька була віцечемпіонкою Південного регіону з бодибілдінгу і чекала на дитину.

Про трагедію однією з перших в соціальній мережі Facebook повідомила близька подруга сім'ї Вероніка Кас. За її даними, загибла жінка була вагітна.

"В одну секунду ми втратили вас... Моя дорога і мила дівчинка!!! Яка ж ви були чудова, світла і добра сім'я. Ви чекали дитину, і життя тільки починалося... Росії немає прощення! Немає слів, щоб висловити всі почуття до російської влади, що видає такі накази! Це біль і втрата, яку не відшкодувати нічим і ніколи!", - написала вона.

Вона називає російських військових нелюдами, вигаданою расою, якої ніколи не зрозуміти, не усвідомити жаху, який вона творить.

Крім того, сусідка подружжя Ольга Самара розповіла, що квартири подружжя в результаті ракетного удару взагалі немає – замість неї зяє діра. Сім'я цієї жінки в даний час також залишилася без даху над головою, так як їх квартира для проживання непридатна.

"Спокійно дивитися на розбитий російською ракетою ЖК "Тирас" в Одесі неможливо. Вісім зруйнованих квартир, уламки, знищені меблі, стіни та кров нагадують про трагедію, що сталася 23 квітня через росіян", - ідеться в повідомленні Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки "Правда" 26 квітня.

Читайте також:

Яке ж воно криворуке: ешелон з російською технікою пішов під укіс. Відео.

Ворога відправлять у пекло: ЗСУ отримають від Британії "пекельні машини".

Данилко розповів, чому не знімає кепку: "Один хлопець дуже здивувався, побачивши це".