Ні для кого не секрет, що 38-річній Кабаєвій приписують близькі стосунки з російським президентом, хоча сам він цього ніколи не підтверджував.

І правда, якщо вірити чуткам, то до пандемії і війни Путін і Кабаєва проводили разом багато часу в Швейцарії. А в приватному пологовому будинку Clinicа Sant'anna Аліна в 2015 році народила дочок-близнюків. Також у пари, за неофіційними даними, є двоє синів-близнюків, їх Аліна народила в 2019 році в Кулаківському пологовому будинку в Москві.

А зараз, по всій видимості, Аліна Кабаєва повернулася в Росію. Її присутність помітили на щорічному дитячому фестивалі художньої гімнастики" Аліна", натхненницею і головним куратором якого вона є.

Саме там олімпійська чемпіонка Афін - 2004 з художньої гімнастики Аліна Кабаєва заявила, що вона підтримує зміни в правилах художньої гімнастики, а саме те, що із-за введених санкцій російським гімнасткам тепер належить виступати виключно на національних турнірах.

"Сьогоднішні офіційні правила, на жаль, роблять стандарти, і вони дуже прості. Вони не розкривають гімнастику, не розкривають її талант. Росія завжди була законодавицею мод. Цей вид спорту народився в нашій країні. Тому у нас велика конкуренція всередині країни. Якщо будуть проходити змагання тільки всередині країни, то навпаки, Художня гімнастика стане краще, видовищніше і від цього нічого не втратить, а тільки виграє", – сказала 38-річна Кабаєва.

Спортивні вболівальники висміяли такий посил колишньої спортсменки, припустивши, що напевно через користь від санкцій їй довелося переїхати зі Швейцарії до Путіна в бункер, на Урал.

Відзначимо, що в день фестивалю Аліна Кабаєва просто сяяла. Ще б пак, малинове плаття зі сміливим декольте, рукавами-ліхтариками і принтом з ромашок втілювало дух весни. На грудях спортсменки в області серця була прикріплена георгіївська стрічка. Сукня виявилася з нової колекції Alessandra Rich за 1400 фунтів (~140 тис.рублів або ~55 тис. грн).

А позувала Кабаєва стоячи на тлі "патріотичної" дошки з георгіївськими літерами Z, так як головною темою фестивалю став наближається День Перемоги 9 травня.

Читайте також:

Буде перемога: в Україні почали роботу над новим літаком "мрія".

Ходорковський: "Путін зазнає поразки, він не піде до кінця".

Чорна смуга: Росія позбулася ще одного бойового корабля.