Інгредієнти: 1. Ягідний компот - 1 ст ( можна використовувати фруктовий сік) 2. Желатин -30 г 3. Цукор-6 ст. л 4. Лимонний сік-2 ст. л
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСпочатку потрібно замочити желатин в половині склянки ягідного компоту і залишити на 30 хвилин або як зазначено на упаковці. Що залишився компот виливаємо в каструлю, додаємо цукор і лимонний сік і ставимо на вогонь. Потрібно, щоб цукор розчинився і сироп закипів. Прибираємо вогонь і викладаємо желатин, постійно помішуючи. Желатин повинен розчинитися. Кип'ятити желатин не можна. У силіконові формочки розливаємо сироп і прибираємо в холодильник на дві години застигати. Через дві години, якщо мармелад добре застиг, викладаємо його з формочок. Мармелад можна їсти так або обваляти його в цукрі.
Читайте також:
Буде перемога: в Україні почали роботу над новим літаком "мрія".
Ходорковський: "Путін зазнає поразки, він не піде до кінця".