Вже всі звикли до образу Андрія Данилка, який постійно з'являється на публіці в чорному одязі і своїй фірмовій кепці. Тепер ще до кепки додалася чорна медична маска, з якою зірка не розлучається.

Але не всі задавалися питанням, чому зірка не розлучається з цією кепкою і що він може під нею приховувати.

І ось, нарешті, Данилко розкрив секрет свого "темного образу", кепки та маски. За його словами, деякі шанувальники думали, що він ховає лисину, але це не відповідає дійсності.

Насправді, за словами артиста, у нього дуже густе волосся і ростуть вони досить швидко.

"А у мене волосся так швидко ростуть. Клянусь! Приїжджав до нас один хлопець підстригти і каже: "Боже, у вас таке густе волосся, всі мріють про такі, а ви весь час в шапці...", – сказав Данилко в інтерв'ю "Зірковому шляху".

Що ж стосується кепки, то головний убір для Андрія Данилка є своєрідною уніформою.

"Ось як вам пояснити? Це як уніформа, ну правда, уніформа. Вже сто разів пояснював: воно не одне і те ж, воно все різне, але одного кольору. Те ж саме і з маскою. Через те, що я погано бачу, я її десь кидав, можу її забути, оскільки темна. Настільки мені в цьому звично, що я, виходячи з дому, дин-дин – і вона у мене вже тут, мені вона не заважає. Нехай вона буде у мене, як у Чарлі Чапліна вусики", - додав артист.

Читайте також:

Це кінець: в Росії закінчуються ракети, залишилися тільки радянські запаси.

Буде перемога: в Україні почали роботу над новим літаком "мрія".

Ходорковський: "Путін зазнає поразки, він не піде до кінця".