Погода в Україні після Великодня значно покращиться, а сезон дощів закінчиться.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, на початку останнього квітневого тижня погода буде вражати своєю різноманітністю.

У вівторок, 26 квітня в Україні буде тепло, але у більшості регіонів передбачаються опади. Так, за прогнозом Укргідрометцентру, на третій день Великодня у північних, більшості західних, вночі і у Вінницькій та Черкаській областях очікуються короткочасні дощі, грози, на решті території без опадів.

На заході України очікується мінлива хмарність, проте сонце буде часто з'являтися на небі. У Волинській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій областях буде відносно прохолодно: нічна температура від +6 до +8, а денна від +12 до +16 градусів.

На Сході і півдні буде ясно, вночі температура буде в середньому на рівні + 9 градусів, а вдень стовпчик термометра буде показуватися від +20 до +24 градусів тепла.

Київська, Чернігівська, Сумська, Полтавська та Черкаська області дощ та грози. Вночі температура від + 9 до +12 градусів, а вдень від + 16 до + 22.

У середу, 27 квітня ще будуть дощі. У Тернопільській та Івано-Франківській областях хмарно з проясненнями. Середня нічна температура + 5 + 8, а денна від +11 до + 13 градусів. На півночі України пройде дощ у Житомирській та Чернігівській областях, а в Київській та Сумській областях мінлива хмарність. Нічна температура від + 6 до +8, денна від + 12 до + 15 градусів.

У центральних регіонах сонячно. Середня нічна температура буде в межах + 7 +10, а денна від +13 до + 18 градусів тепла.

На півдні та сході України сухо і сонячно. Температура коливатиметься в межах + 8 + 11 вночі, а вдень від +17 до +21 градусів за Цельсієм.

Вже з четверга, 28 квітня дощі підуть, і по всій Україні переважатиме сонячна погода.

На заході відносно прохолодно, тому що нічна температура буде від + 4 до +7 градусів, а денна не перевищить позначки + 13 градусів.

Центральні та північні регіони будуть насолоджуватися сонцем. Нічна температура + 6 +9, а денна +12 + 15 градусів.

На півдні і сході теж буде сонячна погода. Вночі стовпчик термометра буде показувати від + 8 до +11 градусів, а вдень покаже +17 +19 градусів Цельсія.

Читайте також:

Чорна смуга: Росія позбулася ще одного бойового корабля.

Росія використовує ракети, які передала їй Україна в 90-х роках під гарантії безпеки.

Падав, як фанера: ЗСУ збили російський винищувач. З'явилося відео.