Сьогодні, 24 квітня на світле свято Воскресіння Христове росіяни не припиняють бойових дій. Так, безбожники-окупанти обстріляли багатоповерхівку і приватний будинок в Чугуєві на Харківщині, поранивши трьох осіб, у тому числі 12-річну дитину. І це, схоже, в найближчі дні не припиниться.

Стало відомо, що в Білгородській області, в 60 кілометрах від державного кордону України, російсько-окупаційні війська розгорнули пускові установки оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер-М". Таким чином росіяни продовжують часткове блокування Харкова, здійснюють вогневе ураження підрозділів українських військ та об'єктів критичної інфраструктури.

Про це повідомляється у зведенні Генштаб Збройних Сил України на ранок 24 квітня.

Військові зазначають, що попри свята, наступальні і штурмові дії армії РФ активізувавши. Особливо це помітно на Сєвєродонецькому, Курахівському та Попаснянському напрямках.

Так, на Слобожанському напрямку окупанти збільшують угруповання військ шляхом перекидання і зосередження додаткових підрозділів в Бєлгородській області.

Зазначимо, що «Іскандер» — сімейство балістичних оперативно-тактичних ракетних комплексів класу «земля-земля». Вперше» Іскандер " представили в серпні 1999 року.

Максимальна дальність ураження цілі балістичними ракетами з ОТРК "Іскандер-М" - не менше 500 км і може досягати 700 км. а ще існує модифікація для пуску крилатих ракет 9М729 з максимальною дальністю до 2 500 км.

Читайте також: