Ніхто не посміє заперечувати, що Буча - це кривава рана в історії України. Ще б пак, це місто на Київщині стало символом геноциду українців, символом всього нелюдського, що досі існує у світі і сконцентрувалося в Росії. Ось тільки ні Путін, ні його прислужники не розуміють того жаху, який вони творять.

Стало відомо, що 22 квітня Міноборони Росії розповіло росіянам про героїчних діях командира окремої мотострілецької бригади полковника Азатбека Омурбекова в ході спецоперації Збройних сил (ЗС) РФ з денацифікації України.

І хоч командир 64 окремої мотострілецької бригади Збройних сил РФ Азатбек Омурбеков через звірства в Бучі потрапив під західні санкції, проте в рідній Росії його підвищили в званні.

Про це свідчить повідомлення Міноборони РФ, в якому Омурбекова назвали полковником.

"Протягом трьох тижнів під керівництвом полковника Омурбекова підрозділами бригади на зайнятому рубежі було відбито понад 50 атак противника із застосуванням танків, бойових машин піхоти і важкої артилерії", – повідомило російське Міноборони.

До слова, на останніх публічних фотографіях Омурбекова від листопада 2021 видно, що на його погонах тільки дві зірки, що відповідає званню підполковника. Коли він отримав третю зірку, невідомо.

Читайте також:

"Буде перемога!": Ольга Сумська побачила знак і показала фото.

Новина дня: ЗСУ ліквідували двох генералів Путіна, третій – в реанімації. Хана штабу.

Це вже серйозно: У США не виключають ядерного удару. Путіна вже попередили.