Медикаментів не вистачає, логістика досі не відновлена, величезні втрати серед офіцерського складу, поранених нікому лікувати - це лише мала частина того, з чим зіткнулися російські окупаційні війська на сході України.

Згідно інформації Генерального штабу Збройних сил України, росіяни вже не можуть евакуювати своїх поранених і покалічених бійців. Військові медики не можуть надати їм навіть елементарну санітарну допомогу.

"За наявною інформацією, ворог відчуває суттєві проблеми з медичним забезпеченням своїх підрозділів, існують труднощі з евакуацією поранених, не вистачає медикаментів. Через зростання числа поранених у місті Балаклія ворог, одночасно з розгорнутим військовим госпіталем, використовує можливості міської поліклініки.

У місті Вовчанськ, тимчасово зайнятий, молодший медичний персонал закладів охорони здоров'я примусово відправляється для надання першої медичної допомоги в підрозділи противника, що знаходяться на лінії зіткнення з Силами оборони України", - йдеться в повідомленні Генштабу.

Крім того, Путіну вже нікому (або нічим) поповнювати ряди гарматного м'яса – занадто важко знайти ідіотів, які хочуть повернутися додому в Росію без рук або ніг.

Читайте також:

Мародерили з росіянами: у мережі показали фото українців-зрадників.

"Буде перемога!": Ольга Сумська побачила знак і показала фото.

Новина дня: ЗСУ ліквідували двох генералів Путіна, третій – в реанімації. Хана штабу.