За всю історію України жодна марка не користувалася настільки шаленим попитом відразу після виходу, як малюнок від Укрпошти про "російський військовий корабель". Вся справа в тому, що саме ця марка стала пророчою. Ще б пак," Укрпошта "випустила марку" російський військовий корабель, йди на ... "12 квітня, а вже через два дні в Чорному морі затонув Російський крейсер"Москва".

І правда, в Україні шалений ажіотаж через знамениту марку від Укрпошти про"російський військовий корабель". Автор малюнка для марки Борис Грох, який ніби відчував, що чекає Україну в найближчому майбутньому.

Так, на марці зображений український військовий на березі, а в морі російський військовий корабель, який був посланий прикордонником на острові Зміїний по відомому напрямку. Цікаво, що на зображення потрапив саме крейсер "Москва", який затонув біля берегів Севастополя 14 квітня.

"Укрпошта" розповіла, що всього за кілька днів було продано близько 700 тисяч одиниць марки, після чого стартували продажі онлайн.

Ось тільки сайт тимчасово перестав працювати через великий потік бажаючих стати власником легендарної марки.

У п'ятницю, 22 квітня, "Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин, де можна купити останні 100 000 оригінальних марок із серії "російський військовий корабель, йди..."

За словами гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського, на сайті https://postmark.ukrposhta.ua/ за першу годину було оброблено, оплачено і готово понад 1100 замовлень.

"Максимум виходячи з кількості марок 100 000 і ліміту 1 лист (6 марок) в 1 замовленні - до 15000 замовлень", - повідомив глава відомства.

"Прошу зрозуміти, сайт-це сайт продажу марок, а не Амазон, поки що, був зроблений, враховуючи попит, якого ще не було, для 20000 одночасних користувачів. Враховуючи навіть 3 хвилини на замовлення, це до 300-400 тисяч замовлень на годину", - писати Смілянський.

Також він нагадав, що планується випуск нової марки тиражем в 5 млн примірників.

До речі, сьогодні, 22 квітня, на благодійному аукціоні, який організувала "Укрпошта", поштова марка про "російський військовий корабель", посланий на х@й, була продана за п'ять мільйонів гривень.

Читайте також:

Це кінець: У Росії випадково розповіли про втрати своєї армії в Україні. Цифра дика

Це вже серйозно: друзі Путіна почали загадково зникати. Хто наступний?

"Дуже серйозні генерали": Данилов розповів, кого Путін хотів поставити замість Зеленського