Поки що курс долара тримається, що називається, на плаву. Але після того, як Україна зможе повністю вигнати зі своєї території російські окупаційні війська, курс долара може здивувати всіх.

Як повідомляють Вести, за словами фінансового аналітика Олексія Козирєва, курс долара після перемоги України у війні з рашистськими загарбниками може піднятися до 40 гривень.

За словами експерта, найближчими днями не варто очікувати якихось різких коливань курсу валют ні в банках, ні в пунктах обміни валют. Однак, вважає Козирєв, це справа часу.

"При настанні миру і вільному плаванні долара я прогнозую максимальне зростання курсу від 35-40 грн/$", – переконаний Козирєв.

Аналітик також зазначив один цікавий факт: банки на сьогоднішній день не просто так встановлюють начебто "нейтральний" курс долара.

"Ми бачимо, що у обмінників руки більш розв'язані. Вони встановлюють більш широкий спред. І, як правило, їх котирування стають більш вигідними для клієнтів, які хочуть здати долар. Цим же пояснюється той факт, чому левова частка обороту зараз йде через обмінники, а не через банки", - резюмував експерт.

Читайте також:

Путін злетів з котушок: над Українською АЕС помітили крилаті ракети Росії

Це кінець: У Росії випадково розповіли про втрати своєї армії в Україні. Цифра дика

Суркіса затримали на кордоні. Біг з колекцією годинників