Їх сім'я ще одне підтвердження, що навіть у найближчих людей можуть бути різні життєві цінності. Ще б пак, народна артистка України Таїсія Повалій за 55 днів російсько-української війни жодного разу не висловилася з приводу вторгнення Росії на територію України. Більш того, 16 квітня співачка виступила в Кремлі разом з підтримуючим президента РФ Володимира Путіна співаком Стасом Михайловим. А ось син від матері, схоже,"відколовся".

Лише на сьомий день війни єдиний спадкоємець співачки Таїсії Повалій, Денис, вирішив прокоментувати повномасштабне вторгнення Росії в Україну. При цьому він не засудив агресію російських солдатів, а лише лаконічно закликав "просто молитися і волати про мир".

При цьому Денис написав, що йти захищати Україну від окупантів він не має наміру, оскільки вважає "помилкою стріляти по собі подібним до переможного".

Ось і вийшло, що відразу після виступів у Москві, Денис Повалій з сім'єю знайшов притулок в іспанському місті Торрев'єха.

Саме звідти музикант 27 березня в Instagram повідомив, що намагається знайти роботу дистанційно в Україні.

Денис, який є музикантом, розповів, що може дистанційно записати музику, або викладати вокал онлайн російською, англійською та українською мовами.

Ось тільки шкода, що у музиканта, як і у його мами, "Російський" на першому місці.

"Друзі-музиканти, кияни, як Ви там? Чи є якісь або тільки концерти на підтримку України за кордоном? Повертатися ще ж не рекомендують, але і їхати начебто теж тільки зі Сходу радять... намагаюся ось налагодити роботу Дистанційно-благо ноутбук з плагінами і мікрофон з парочкою інструментів захопив! Загалом, якщо комусь потрібно щось прописати (вокал, клавіші, бас, барабани схожі на справжні так, що не відрізниш від живого барабанщика! Акустику. Ну або ось можу спробувати розчохлити вас в музичному продакшні (для просунутих). Ще дав би вашим діткам урок як не потрібно займатися музикою в кубейсісі або гараж-Бенді", — написав Повалій.

Зазначимо, що 38-річний Денис Повалій ось уже 6 років одружений на киянці Світлані Вихровій і подружжя до війни проживало в Києві. У 2019 - му у пари народився син Дем'ян, якому нещодавно поставили діагноз про невиліковну хворобу-діабет.

Читайте також: