За останні 55 днів ймовірність смерті глави Кремля Володимира Путіна дуже різко стала головним запитуваним словосполученням в пошукових системах. Ще б пак, через війну, яку той почав на Україні практично весь світ ополчився проти Росії. І правда, багато експертів вважають, що для Росії повалення путінського режиму піде тільки на користь. До речі, подейкують, що на його місце вже є претендент.

Так, Російський астролог Сергій Логінов, який раніше передбачив крах режиму Януковича в Україні, заговорив про те, що Росію очікує падіння Путіна. Зокрема, з його слів, Путіна чекає якщо не смерть, то закінчення його кар'єри на посаді глави держави.

При цьому, якщо президента Росії Володимира Путіна "приберуть" із займаної посади, то його місце може зайняти той, кого поставить олігархічний клан РФ. Швидше за все, це буде компромісна фігура за підсумками "палацових сутичок".

Саме так вважає радник глави офісу президента Олексій Арестович. Про це він заявив у розмові з Дмитром Биковим на своєму Youtube-каналі.

На думку Арестовича, в Кремлі існує сценарій на випадок мирного переходу влади - до неї повинен прийти нинішній міністр оборони РФ Сергій Шойгу

"Якщо Путіна прибрати і йде, відповідно, "колективний Путін", Шойгу вже не перемагає – це був сценарій на випадок мирного переходу влади. Зараз перемагає "колективний олігарх", який більше всього на світі хоче повернутися в світову систему поділу праці і отримувати яхти, коханок і будинки в Дубаї", – розповів Арестович.

За його словами, олігархи за допомогою своєї компромісної фігури спробують потім лібералізувати Росію тільки в тій частині, яка дозволить зняти санкції.

"Вони можуть зобразити парламентаризм, свободу преси", - підкреслив радник глави ОП.

Нагадаємо, ЗСУ уклали цілий загін найманців з Лівії та Сирії.

Також ми повідомляли, що у Росії палає підприємство, яке займалося системами ППО. Люди стрибають з вікон.

Крім того, Путін наказав терміново скасувати штурм" Азовсталі", злякавшись звіту Шойгу.