За словами Данилова, план фізичного усунення українського президента був переданий Кадирову при його особистій зустрічі з Путіним. Це сталося 3 лютого, повідомив Данилов в інтерв'ю Радіо НВ.

"З приводу ліквідації нашого вищого керівництва. План отримав 3 лютого Кадиров при відвідуванні Путіна. На цій зустрічі був узгоджений план ліквідації нашого президента і Кадиров брав на себе зобов'язання, що його угруповання це зробить", – сказав Данилов.

Секретар РНБО також уточнив, що в цілому для замаху на президента України було створено три групи, які перебували в тилу. Одна з таких груп повністю знищена.

"Були три групи, які заходили 26 лютого на територію нашої країни. Не 24 лютого, бо вони чекали два дні, що їм дадуть зелений коридор на центральний квартал столиці. Ми відстежували всі ці три групи. Одна з них була знищена нашими військовими. Дві після цього забралися з території нашої країни. Одна сьогодні знаходиться на території Донецької області, інша — на території міста Маріуполь, але вони не в перших рядах йдуть, а в третьому-четвертому ешелоні, де повністю безпечно", – сказав Данилов.

Нагадаємо, росіяни завдали удару по Запоріжжю: у пасажирському поїзді аж вибило вікна. Фото.

Також ми писали, що російських школярів змусили плавати з прапорами Росії в крижаній річці. Відео дичини.

Тим часом путінські війська вже в паніці: Україна отримає довгоочікуване озброєння.