Бої, які почалися вранці 19 квітня в напрямках Донецької та Луганської областей, можна назвати "пробними", але не тим великим наступом російських військ.

Як повідомляє УП, про це Данилов заявив в ефірі Радіо НВ.

"Але це була їхня спроба (перевірити-ред) на міцність наші Збройні сили. Спроба була невдалою. Тому вони будуть продовжувати ці спроби. Коли почнеться так званий великий наступ-це тільки питання часу.

Я хотів би відзначити - якщо хтось каже, що це буде останній і вирішальний бій (саме на Донбасі – ред), я б не був таким оптимістичним, попереду може бути багато різних речей, це не буде останній бій", - заявив Данилов.

За прогнозами секретаря РНБО, Росія протягом двох-чотирьох тижнів спробує підтягнути в дуже великих кількостях резерви. У той же час, зазначив Данилов, применшувати можливості противника не варто.

"Ми ні в якому разі не повинні применшувати міцність нашого ворога: велика країна, людей багато, розуму – не зовсім. Вони там ще є. Крім того, останнім часом ми помітили, що з'являються лівійці і сирійці на фронті – так звані найманці", - резюмував секретар РНБО.

Нагадаємо, Путіна довели до крайнощів: почалися масові арешти його наближених.

Також ми писали: Розгром армії Путіна. Перед моргами черги з Камазів, лікарні забиті пораненими.

Тим часом, Каспаров розповів про похорон Путіна: "його доля вирішена".