Російські еліти і люди, наближені до Путіна, намагаються переконати його в тому, що вторгнення в Україну – це катастрофічна помилка, яка відкине Росію на багато років тому.

Як пише Bloomberg, деякі політики і керівники найбільших і найважливіших державних підприємств вже починають побоюватися, що на тлі цілковитих невдач в Україні глава Кремля зможе застосувати ядерну зброю.

За інформацією видання, відразу 10 джерел на умовах анонімності розповіли про те, що деякі особи з оточення Путіна називають війну Росії проти України "катастрофічною помилкою, яка відкине країну в минуле на багато років".

Тим часом, зазначені джерела висловлюють сумніви в тому, що Путін змінить свою позицію.

Путін все більше слухає коло безкомпромісних радників, який стає все менше, і не прислухається до тих, хто намагається розповісти йому про згубні наслідки рішень для політики і економіки держави.

Як стверджують журналісти, Путін розуміє, що Росія заплатить величезну ціну за напад на Україну, проте Захід нібито не залишив йому іншого вибору. Крім того, Путін впевнений у провалі Західного економічного удару по Москві і у швидкій адаптації російської економіки до нових умов.

Джерела підкреслюють, що Путін впевнений у підтримці його курсу російським суспільством і готовності росіян піти на великі жертви заради його розуміння "національної величі".

Нагадаємо, Вахатнг Кікабідзе заявив, що Путіна покарають свої ж, якщо він не повернеться героєм.

Також повідомлялося, що у центрі Москви спалахнула потужна пожежа. З'явилося відео. Це знак з небес

Крім того, ми писали, що у Кремлі заявили, що відправили до Києва проект мирного договору.