Путіну потрібна хоч якась перемога за всяку ціну, оскільки вторгнення в Україну може обернутися для нього катастрофічними наслідками.

Як вважає Вахтанг Кікабідзе, існує велика ймовірність того, що Путіна покарає найближче оточення. Про це він заявив в інтерв'ю програмі "Ходять чутки".

"Він хоче повернутися героєм. Якщо він повернеться не як герой, його можуть свої ж і покарати. Можу на 100% сказати, що він свою країну погубив. Якщо він її любить, я не знаю. Є люди, у яких немає друзів, є люди, у яких немає сімей. Є люди, які не люблять свою батьківщину. Ось він батьківщину не любить. Він був упевнений, що, увійшовши до Харкова, всі будуть зустрічати його з прапорами, в Маріуполі теж...", - сказав Кікабідзе.

Він також зазначив, що схиляється перед Українським народом.

"Я хочу сказати українцям, що я схиляюся перед їхнім героїзмом. Перед громадянами, перед урядом, перед Зеленським. До речі, мій друг поет написав: Володимир Зеленський - людина Вселенська...", - додав Кікабідзе.

Він висловив упевненість, що росіяни насправді навіть не здогадуються про ті звірства, які творить російська армія в Україні.

"Рано чи пізно це все ляже на стіл Всесвітнього суду", - вважає співак.

Нагадаємо, це знак з небес: у центрі Москви спалахнула потужна пожежа. З'явилося відео.

Тим часом, у Кремлі заявили, що відправили до Києва проект мирного договору.

Також ми повідомляли, що у Польщі всією церквою заспівали"Ой, у лузі червона калина". Потужне відео.