Росія заздалегідь закидала на територію України своїх диверсантів і навідників. Серед них є і агенти ФСБ.

Одного такого товариша затримали хлопці з контррозвідки СБУ. Цю морду росіяни закинули в Україну за тиждень до вторгнення. Примітно, що російські спецслужби витягли його з в'язниці, щоб завербувати і відправити в Україну.

Агент ФСБ зливав росіянам всю інформацію про те, де знаходяться українські позиції, як і куди пересуваються ЗСУ. Як повідомляє прес-центр СБУ, за це агент отримував грошову винагороду.

"Контррозвідники Служби безпеки встановили, що громадянин України був завербований російською спецслужбою під час відбування покарання в колонії на території Росії. У середині лютого він був направлений в Україну із завданням легалізуватися в місті Сєвєродонецьк і доповісти про готовність виконувати завдання кураторів.

Після початку збройного вторгнення Росії в Україну агент збирав і передавав співробітнику ФСБ РФ відомості про місцезнаходження позицій підрозділів ЗСУ, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України на території Сєвєродонецька і Лисичанська, а також коригував артилерійський вогонь противника по цих містах", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Нагадаємо, Путін списав Лукашенка: розвідка показала документи про захоплення Білорусі.

Також повідомлялося, що ЗСУ отримають Британські супер-установки. Грізна міць, російські літаки перетворять на попіл. Відео.

Також повідомлялося, що війська Путіна отримали наказ тиснути своїх же бійців танками, якщо їх не можна забрати з поля бою. Відео.