Ні для кого не секрет, що понад 20 тисяч особового складу російських окупаційних військ вже перетворилися на "груз200". При цьому крім величезних втрат серед особового складу, армія РФ продовжує нести втрати і серед вищого командування.

Збройні Сили України ліквідували російського командира 49-ї зенітної ракетної бригади полковника Гришина Івана зі Смоленська, повідомляти Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Facebook.

"Українське Сафарі 2.0" триває. Зустрічайте "свіженького" окупанта зі складу Збройних сил Росії: "Командир 49 зенітної ракетної бригади полковник Гришин Іван зі Смоленська. "Заблукав на" навчаннях", але вже повернувся додому", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними в російській соцмережі "Вконтакте", командир 49-ї ЗРБр Гришин загинув на території України 16 квітня під час виконання військового обов'язку. Зазначена бригада окупантів дислокується в місті Смоленськ.

До слова, в Петербурзі 16 квітня пройшли похорони ліквідованого в Україні заступника командувача 8-ю армією генерал-майора Володимира Фролова. З ним попрощалися на Серафимівському кладовищі з військовими почестями, в церемонії взяв участь губернатор Олександр Бєглов, повідомляє прес-служба адміністрації Петербурга.

Нагадаємо, раніше Арестович розповів, як Україна покарає Путіна.

Тим часом, СБУ показала відео, на якому Медведчук тремтячим голосом просить, щоб його обміняли.

Також повідомлялося, що український дідусь нагодував кадирівців бринзою з щурячою отрутою.