Захриплий, недоглянутий Медведчук тремтячим голосом попросив українського президента Володимира Зеленського і свого кума Путіна, щоб його обміняли на жителів Маріуполя і тих, хто опинився в полоні у російських нелюдів.

Відповідне відео опублікувала Служба безпеки України.

"Я, Медведчук Віктор Володимирович, хочу звернутися до президента Путіна і до Президента Зеленського з проханням про обмін мене українською стороною на захисників Маріуполя і жителів, які знаходяться там і не мають можливості виходу через гуманітарні коридори", - тремтячим голосом повідомив кум Путіна.

До цього Зеленський запропонував Росії обміняти Медведчука на українських громадян, які перебувають у полоні російських військових, а правоохоронним органам України розглянути таку можливість.

У Кремлі заявили, що кум Путіна Медведчук не громадянин Росії і вони не знають, чи хоче він участі РФ у вирішенні його долі.

Генпрокурор Ірина Венедиктова розповіла, що українське громадянство нардепа від забороненої ОПЗЖ, кума Володимира Путіна Віктора Медведчука не стане перешкодою для можливості його обміну на українських полонених.

Тим часом зрадник Ківа зажадав, щоб Росія завдала ядерного удару по Україні.

Також повідомлялося про ракетний обстріл Львова: є загиблі та поранені. Війська Путіна продовжують громити мирні міста.

Між тим український дідусь нагодував кадирівців бринзою з щурячою отрутою.