Олександр Семенов з російського Санкт-Петербурга - неодноразовий номінант Шнобелівської премії-жартівливого аналога Нобелівської премії. Ще б пак, Секс-ляльки, наповнені вибухівкою або міні-машина для сумчастого щура, що шукає міни, це лише мале, що прийшло на розум цьому винахіднику. Одна з останніх ідей чоловіка-механізм відстрілу екскрементів членів екіпажу танка, або просто "гамномет".

Олександр Семенов-інженер-механік, юрист, психолог, кандидат технічних наук, почесний винахідник Європи, академік чотирьох академій наук, доцент кафедри "Двигуни, автомобілі та гусеничні машини" Санкт-Петербурзького політехнічного університету Петра Великого, отаман Санкт-Петербурзького регіонального відділення Союзу козаків Росії.

Він стверджує, що Шнобелівська премія для нього більш почесна, ніж Нобелівська. Останню ,за його словами," може отримати кожен дурень", а ось"гумор вищого порядку - це інтелект, а не просто якесь фізичне відкриття".

Не так давно Олександр Семенов придумав танк, що стріляє фекаліями. На його думку, танк-каломет, що стріляє екскрементами, допоможе вирішити проблему туалету для військових, а також зломити дух суперника.

Відео "винаходи" опублікував радник глави МВС Антон Геращенко.

"Цей метод ведення війни покликаний пригнічувати дух і пригнічувати психіку противника", - йдеться в повідомленні.

Для заряду "смертоносної" машини знадобляться всього лише три бійці.

Поки не зібрано жодного дослідного зразка суперзброї, тому в дії його ніхто не бачив.

Раніше Hyser писав, що скільки українці платитимуть за електрику.

Також наш портал повідомляв про те, що росіянам замість вибухівки видають шматки дерева. Відео

Нагадавши, Оксані Марченко порадили попросити Бандеру про звільнення Медведчука.