Буча, Ірпінь та Гостомель - це міста, які після звільнення ЗСУ постали як кадри з постапокаліптичного фільму жахів. Ще б пак, російські військовослужбовці не тільки мародерствували на Київщині, а й мали можливість проявити всю свою жорстокість.

Так, прокуроратура, правоохоронні органи та міжнародні організації зафіксували, наприклад, в Ірпені сотні військових злочинів. У багатьох, знайдених після звільнення міста, убитих людей зав'язані руки і є сліди тортур, більшість також вбито пострілами в потилицю.

І правда, Ірпінь-місто, яке побачило весь жах війни. Однак жителі міста трималися і вірили в перемогу до останнього, а захисники – боролися за неї.

Американське видання The New York Times оприлюднило нове фото свіжих могил у післявоєнному Ірпені Київської області. Саме тут поховані жертви війни.

Саме так виглядає біль.

Так виглядає наймасштабніша трагедія сьогодення.

Так виглядають жорстокі докази злочинів Російської Федерації.

Кожна з них чиясь втрачена доля...
Багато вбито мученицькою смертю....

У підписі до фото сказано, що"саме так виглядає геноцид XXI століття".

Російські військові прийшли в Україну не воювати з ЗСУ, а підло і нещадно знищувати українців просто за те, що вони хочуть жити на своїй землі, говорити своєю державною мовою і будувати своє майбутнє, самостійно вирішуючи, яким воно буде.

У Київській області правоохоронці виявили тіла вже близько 900 загиблих мирних жителів від рук російських окупантів. У деяких районах досі триває розбір завалів. Тому в поліції вважають, що тіла і далі будуть знаходити.

Раніше Hyser писав, що росіяни розстріляли українця за те, що його прізвище Навальний.

Також наш портал повідомляв, що відома українська телеведуча втратила власний будинок.