До кого тільки не зверталася Оксана Марченко за допомогою у звільненні свого чоловіка і кума Путіна Віктора Медведчука.

Не так давно вона навіть благала Путіна про допомогу, назвавши його "вельмишановним". І це після звірств російських військ в українських містах. Після того, як за наказом цього "вельмишановного" його солдати ґвалтували і розстрілювали українок, їхніх чоловіків і дітей.

Олена Мозгова вирішила допомогти нещасній Марченко, порадивши звернутися за допомогою до Степана Бандери. Вона також поділилася карикатурою на Оксану Марченко.

"Тільки більше пристрасті! Де сльози в очах? Що ти як риба холодна і слизька! Передивись і послухай поради кернеса добкіну! У тебе і правда, ліцо, с позволєнія сказать, скучноє🙄. Текст також по-дебільному написаний , тре переписати. Так ти слоніка не продаси. Філіпка може залучи, нехай щось жалісліве завиває по фону, а Лобода у цей час може ридать со стєнаніямі, в неї то гарно вийшло, не те, щоб Сара Бернар прям, але емоційніше ніж у тебе.
І не забудь в кінці «Слава Україні»! Степан Андрійович то люблять, як і ми всі", - написала Мозгова на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше Оксана Марченко записала дике відео. Що це з нею?

Також повідомлялося, що глава Держдуми РФ погрожує Зеленському через Медведчука.

Тим часом у РФ повністю зупинили випуск зенітно-ракетних комплексів. Це кінець армії.